Over mij

Conny Fritse

Als advocaat ben ik ruim 20 jaar op het brede terrein van het arbeidsrecht werkzaam, zowel gespecialiseerd in advieswerk als in procederen. Tot en met 2004 ben ik in dienst geweest bij Ten Holter Advocaten en vanaf 2005 was ik partner in de maatschap Uilhoorn & Fritse Advocaten. Per 1 februari 2018 heb ik mijn praktijk alleen voortgezet onder de naam Fritse Advocatuur. Binnen het arbeidsrecht richt ik mij onder andere ook op financieel risicomanagement bij verzuim en arbeidsongeschiktheid van zieke werknemers. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in sociaal zekerheidsrecht voor werkgevers en verzekerden, regres en privacywetgeving. Ik ben lid van de specialistenvereniging Arbeidsrecht.

Mijn brede werkervaring buiten de advocatuur waaronder vestigingsmanager bij een arbeidsbureau, waar ik leiding gaf aan 18 medewerkers en HRM-manager, geeft mij de expertise om vakinhoudelijke, onderbouwde adviezen te geven met een toegevoegde waarde voor de klant. De relatie met de klant staat hierbij voorop. Het thema mens, arbeid en organisatie loopt als een rode draad door mijn arbeidsverleden als leidinggevende, HR-adviseur en advocaat, zij het steeds vanuit een andere invalshoek. Mijn wijze van werken is zakelijk en bewogen.

Opleiding:

Erasmus Universiteit Rotterdam: Rechten
• Hogeschool Rotterdam: Personeel & Organisatie
Specialistische Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA)
Cursussen op het gebied van pensioenrecht, sociaal zekerheidsrecht

Lidmaatschappen:

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA)
Vereniging voor Pensioenrecht (VvP)
Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA)
Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorginstellingen (NVTZ)

Nevenfuncties/maatschappelijke betrokkenheid:

Vanaf 2009 tot en met 2017 ben ik lid geweest van de Raad van Toezicht van respectievelijk De Wielborgh en Het Spectrum in Dordrecht.

Start typing and press Enter to search